Kies uw dak
Wij bieden u een 8-tal zelf montage pakketten aan voor platte of hellende daken. Complete pakketten in een doos verpakt met duidelijke handleiding, montage materiaal, bekabeling, bijbehorende omvormer en panelen, in Nederland thuis bezorgt!
U vult het bestelformulier in en krijgt per direct een bevestiging van uw bestelling. U wordt telefonisch door ons benaderd om een leverdatum af te spreken. 2 Dagen voor de levering krijgt u de factuur die u per omgaande moet voldoen, of u kiest ervoor te betalen bij aflevering met onze mobiel PIN-apparaat.

Let op: Hou er rekening mee dat uw pinlimiet hierop is afgestemd. U kunt dit regelen bij uw bank.

Laten installeren?

Wij hebben door het hele land een netwerk van professionele installateurs. Deze kunnen ook bij u langs komen voor het installeren.  Een meerprijs hiervoor vindt u rechts, per pakket, aangegeven. Dit is de montageprijs op het dak. De kleine pakketten, 1 en 2, kunnen gewoon via het stopcontact worden aangesloten, geen extra kosten.

Het aansluiten op het net dient apart te worden geoffreerd bij de grotere installaties, dit i.v.m. het aanleggen van een extra groep in uw meterkast. Vraag uw installateur om advies.

Kies uw pakket

Weet u de maten van uw dak? Kies dan de maatvoering van uw pakket, en bepaal wat financieel bij u past. Heeft u een plat of een hellend dak? Maak een keuze voor het daktype en dan uw gewenste pakket.

Zit het aantal gewenste panelen niet in een pakket, geen probleem! Even uw gegevens achterlaten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een aantrekkelijk aanbod te doen voor uw situatie.

ZONNEPANELEN KOPEN OP ZOEK NAAR GOEDKOPE ZONNEPANELEN? ZONNEPANELEN RENDEMENT OPBRENGST ZONNEPANELEN ZONNEPANELEN KOSTEN
Solar